Hallon bullar
Klassisk Baguette med mjukt, saftigt inkråm, toppad med vallmofrön.
Ingredienser
Vetedeg(VETEMJÖL, vatten, socker, vetebrödsmargarin db:(vegetabiliska oljor (palm, raps); vatten; emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror; salt (1,5%); surhetsreglerande citronsyra; arom; färgämne betakaroten), jäst, bagerisalt:(salt(NaCl),min98%, klumpförebyggande medel E535/E500), kardemumma, VETEMALTMJÖL, VETEGLUTEN, rapsolja, maltextrakt KORN, enzym, mjölbehandlingsmedel amylas & askorbinsyra), socker, vatten, hallon(3,3%), brödglans: (vatten, dextrin(potatis), stärkelsesirap(majs), maltodextrin(majs, potatis), druvsocker(majs), surhetsreglerande medel(E270), stabiliseringsmedel(E450, E339), arom, konserveringsmedel(E211), vegetabilisk olja (raps, kokos), modifierad stärkelse, potatispulver, glukossirap, fullhärdad rapsolja, förtjockningsmedel (E440, E401), VETEMJÖL, surhetsreglerande medel (E330, E331), salt, konserveringsmedel (E202), arom, naturlig arom
(VERSALER anger allergen ingrediens)
____________________________________
Näringsvärde per 100g
Energi | 1302,30 kJ 311,20 kcal |
Fett – varav Mättat fett |
8,40 g 3,50 g |
Kolhydrat – varav Sockerarter |
53,10 g 23,20 g |
Fiber | 1,50 g |
Protein | 4,70 g |
Salt | 0,10 g |
___________________________________________
Övriga information
Antal: 5
Nettovikt: 440g
Hållbarhetstid:
5 dagar i rumstemperatur
3 månader i frys
Tinning: För bästa tinnings resultat ska brödet tinas i förpackning i rumstemperatur.
Vikt | 440 kg |
---|